A cégek többsége évente 1-2 alkalommal lehetőséget biztosít arra, hogy alkalmazottjaik, partnereik egy vacsorával egybekötött rendezvény keretein belül kipihenjék a hétköznapok fáradalmait, megismerjék egymást, új kapcsolatokat kössenek. Egyre gyakoribb, hogy egy-egy cég nem zenekart, vagy zenészt, hanem DeeJay-t kér fel rendezvényeire a dolgozók, illetve a jelenlévők szórakoztatására. A rendezvény profiljától függetlenül, a hangulatot (feelinget) alapvetően meghatározza a zenei aláfestés.

Bármely céges rendezvényen az alkalomhoz illő zenei szolgáltatást nyújtok, legyen az:
  • régi vagy új ügyfeleknek szánt party / fogadás
  • vállalati születésnap / bankett
  • csapatépítő buli / tréning levezetése
  • karácsonyi közös ünnep vagy szilveszteri party
  • családi nap

Zenei repertoárom szinte végtelen. Kínálatomban szerepelnek a 80-as, 90-es évek magyar és külföldi retró slágerei, örökzöldek, pop, diszkó, és rock slágerek, rock&roll és latin dalok, klasszikus zene, jazz, swing aláfestő zenék, a listát a végtelenségig sorolhatnám. A zenei összeállítás elsősorban a legismertebb leg-közkedveltebb zeneszámokra helyezi a hangsúlyt, de teret kaphatnak a kevésbé populáris slágerek is. Az igazi, nagyon széles palettán mozgó, házibuli hangulat elengedhetetlen egy jó céges rendezvényen, családi napon, de egy csapatépítő tréning levezetését is nehéz elképzelni nélküle.
Az esemény minden szakaszában a megfelelő zenét biztosítom. Nem állok meg pihenni, a kellemes háttérzene biztosítja a jó hangulatot étkezés közben is, a lágy swing vagy jazz dallamok nem zavarják az asztaltársaságok beszélgetéseit.
A csapatépítő rendezvények elsődleges célja, hogy a munkatársak élményeket szerezzenek, feltöltődjenek, és újult erővel folytassák munkájukat. Ezek a közös élmények, közösen átélt bulik fokozzák az egymás iránti bizalmat, segítik a kommunikációt, sőt, akár konfliktus helyzeteket is megoldhatnak, ezáltal könnyedén kimozdítanak a hétköznapok szürkeségéből.

Egy profi DeeJay azonban nem csupán az esemény hangulatfelelőse lehet, nagyon pontos előzetes egyeztetések alapján akár a teljes nap vagy este műsorvezetését is gond nélkül megoldom.
Sok-sok évvel ezelőtt nagyon jó barátságot kötöttem a mikrofonnal, mely barátság a mai napig megmaradt, ezt nem csak disco-ban de rendezvényeken is szívesen kamatoztatom.
Szükség esetén, megbízható külsős cégekkel, akár teljes színpadtechnikát is igénybe tudunk venni.

Miért pont Én?

Pontosság, megbízhatóság, rugalmasság. Elég lenne ha csak ennyit válaszolnák?
Nincs két egyforma rendezvény, Én legjobb tudásom szerint mindenhol a maximumot akarom adni. Kivétel nélkül, minden esetben igyekszem a többi szolgáltatóval együtt csapatban dolgozni, ezáltal a legtöbbet kihozni az adott lehetőségekből, akár egy váratlan helyzet esetén is.