DeeJay Csacsa, Rólam, retro deejay, esküvői deejay, DJ, esküvő, csacsa
DeeJay Csacsa – retro deejay, esküvői deejay

Sziasztok!

Gondos Imre vagyok, de az a sok ember, akiket az elmúlt 25 évben szórakoztattam, leginkább csak DeeJay Csacsa-ként ismer.

1974. szeptember 14-én születtem Miskolcon. Édesapám legnagyobb bánatára már gyermekként is jobban érdekelt a zene, vagy a technika világa, mint a foci. 1988-ban már javában gyűjtöttem a zeneszámokat. Először csak kazettás magnóra, amelyhez a “Poptarisznya B.Tóth Lászlóval”, ill. a “Csak fiataloknak Komjáthy Gyuri bácsival” című rádióműsorok adták meg a lehetőséget. 1990-ben már egy-egy buli erejéig voltak önálló próbálkozásaim, de komolyabb helyen 1992-ben álltam először a DJ pultban: Edelényben. Akkoriban még csak a lámpák kapcsolgatása volt az elsődleges feladatom. Rövid, de nagyon hasznos időszak volt ez egy tapasztalt DJ vigyázó és oktató keze alatt. Ezúton is köszönöm Almási Ákos! Még ebben az évben (mivel azt hamarabb nem lehetett) megszereztem az OSZK által kiállított szakvizsga bizonyítványt, amin a 18. születésnapom dátuma szerepel. Ettől kezdve gyakorlatilag folyamatosan a diszkós pult mögött állok. Ha valaki, akkor én valóban becsülettel kijártam azt a bizonyos szórakoztatóipari „szamárlétrát”. A szakmában eltöltött éveknek, és a több száz bulinak köszönhetően ma már nem tud egyetlen váratlan helyzet sem fejtörést okozni. 2005-től elsősorban, mint retró DJ dolgozom, a 80-as, 90-es és a 2000-es évek sikeres hazai és külföldi előadóitól játszom a műfaj kedvelőinek. Jelen pillanatban is a kazincbarcikai Akropolis discoban dolgozom, mint rezidens retró DJ.
2004-ben csöppentem bele az esküvők forgatagába, de nem, mint DJ, hanem mint esküvői videós. Képzett operatőrként ekkor kezdtem (kezdtünk) el esküvői videók és esküvői fotók készítésével foglalkozni. Több mint 400 esküvő van mögöttem. Sajnos nagyon sok esetben szomorúan tapasztaltam, amikor egy kevésbé ügyes, gyakorlatlan, vagy éppen megbízhatatlan DJ tönkreteszi az esküvő hangulatát.

Mivel már rengeteg időt töltöttem el esküvői körökben, sőt, annál is többet a DJ pultban,így pontosan tudom azt, hogy egy jó esküvői partyhoz zeneileg mire van szükség.

A gyakorlat azt mutatja, hogy a párok többsége szereti kedvenc zenéit visszahallani az esküvői DJ által. Jellemzőek a 70-es évek rock & roll felvételei, a ’80-as, ’90-es évek magyar és külföldi disco zenéi, a funky, a latin és az aktuális pop slágerek. Ezen túlmenően, igény szerint, a már-már kihagyhatatlan, minden jókedv alapjául szolgáló, igényesebb mulatós zenével keverve alakul ki az esküvő teljes zenei repertoárja.

Miért pont rám essen a választásotok?

Pontosság, megbízhatóság, rugalmasság. Elég lenne, ha csak ennyit válaszolnék?

Nincs két egyforma esküvő. Én legjobb tudásom szerint, mindenhol a maximumot akarom adni.

Kivétel nélkül, minden esetben igyekszem a többi szolgáltatóval együtt csapatban dolgozni, ezáltal a legtöbbet kihozni az adott lehetőségekből, akár egy váratlan helyzet esetén is.